1011 Budapest, Vám u. 2.
Telefon/Fax: +36 1 201 2449
E-mail: kera@kera.hu
Mobil: +36 30 933 91 21
KNOPP


2017: 25 éves a KERA BT. (klikk ide)
KNOPP VERTRIEBS GmbH
GmbH CHEMICHE PRODUKTE
ABCD MAGYARORSZÁG
Esztrich és Iparipadló Egyesület
Minden jog fenntartva 2006 - 2009.

PARTNEREINK MONDJÁK

Besztrich Kft.
Besztrich-Strabag-Terrapark Budaörs, Becsei Tamás, Szani Jánosné

Becsei Tamás (Besztrich Kft.) véleménye a Contopp® adalékszerről


A Strabag MML Kft. ajánlatot kért tőlünk a Terraparkban épülő új irodaház mélygarázsának aljzatbetonozására. Kikötésük volt, hogy nagyon erős, magas nyomó, hajlító-húzószilárdságú, nem deformálódó, nagy kopásállóságú esztrichet kell készíteni, ami megfelel a tervezett személygépkocsi forgalom biztonságos elviselésére.
Mivel ilyen aljzatot nem egyszerű dolog készíteni, megkerestem Frank Ferencet a KERA BT. ügyvezetőjét, akit már korábbról ismertem, hogy tanácsot kérjek tőle. Miután meghallgatott, azt mondta:
"Tamás, amit elmondtál az úgy hangzott, minha a Contopp® Fasercompound Granit adalékszerünkre írták volna ki a műszaki feltételeket. Alacsony cementadagolás (250 kg/m3) mellett az adalékszer magas nyomó- és hajlító-húzószilárdságot nyújt, szálanyagtartalma repedés- és deformálódás kompenzáló, hidrofobizáló tulajdonsága már csak hab a torta tetején!"
Tanácsának megfelelően ezzel az adalékszerrel kalkulálva tettem ajánlatot a munkára, amelyet a Strabag MML Kft. meg is rendelt.
A munka folyamán nagyon jó tapasztalatokat szereztünk az adalékszerről, mert annak ellenére, hogy igen alacsony vízadagolással készítettük a keveréket, nagyon jól pumpálható, könnyen bedolgozható volt a végeredmény.
Bár Frank Ferenc felkészített rá, mégis meglepődtem, hogy a gépi simítás minden további adalékanyag, vagy szóróanyag használata nélkül tükörsíma, megszilárdult állapotában szinte páncélbeton keménységű felületet eredményezett.
A végeredmény, vagyis az elkészült esztrich öregbítette szakmai jóhírünket és elismerést szerzett a Contopp® Fasercompound Granit adalékszernek is. Azóta már több Aldi áruház építkezésén is használtuk a Contopp® Beschleuniger 10 Compound 6 adalékszert is, mert ott annak az előzőekben leírt jótulajdonságokon túl nagy szükség volt a 14-16 napon belüli kiszárító képességére.
Tapasztalataim egyértelműen pozitívak, mindenkinek szívből ajánlom a kitűnő Contopp® adalékszereket, akik adnak arra, hogy milyen minőségű a munkájuk!


Becsei Tamás
Ügyvezető
Besztrich Kft.

Besztrich Kft.

   nyitóoldal      oldaltérkép